À la carte
[mkdf_separator class_name=”” type=”normal” position=”left” color=”#DAAF53″ border_style=”” width=”100px” thickness=”1px” top_margin=”15px” bottom_margin=”30px”]
Voorgerechten
Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar “Imperial Heritage”
Kreeft à la nage
Wagyu A5+ – zee-egel – kaviaar “Imperial Heritage”
Vier bereidingen van langoustines
Pommes Moscovite – kaviaar “Imperial Heritage” Oscietra
Krokant hoeve-ei – zalm – aardappel – kaviaar “Imperial Heritage”
Hoofdgerechten
Tarbot – bereiding naar keuze
Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar
Fazantenhen – witloof – fine champagne (per 2 personen)
Hazenrug “Rosalie” (per 2 personen)
Deze klassieke bereiding komt in twee diensten
Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus
Poularde “Bresse” – aan de broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen
Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten
Nagerechten
Juliette ’23 – 5 bereidingen van chocolade grand cru
Vanille ijs – chocolade saus – room
IJs – sorbet
Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello
Crêpe Suzette
Crêpe Normande
Baba au rum
Kaas