À la carte

[mkdf_separator class_name=”” type=”normal” position=”left” color=”#DAAF53″ border_style=”” width=”100px” thickness=”1px” top_margin=”15px” bottom_margin=”30px”]

Voorgerechten

Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar “Imperial Heritage”

Kreeft à la nage

Wagyu A5+ – zee-egel – kaviaar “Imperial Heritage”

Vier bereidingen van langoustines

Pommes Moscovite – kaviaar “Imperial Heritage” Oscietra

Krokant hoeve-ei – zalm – aardappel – kaviaar “Imperial Heritage”

Hoofdgerechten

Tarbot – bereiding naar keuze

Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar

Fazantenhen – witloof – fine champagne (per 2 personen)

Hazenrug “Rosalie” (per 2 personen)  
Deze klassieke bereiding komt in twee diensten

Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus

Poularde “Bresse” – aan de broche (per 2 personen)             
komt in verschillende bereidingen

Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten

Nagerechten

Juliette ’23 – 5 bereidingen van chocolade grand cru

Vanille ijs – chocolade saus – room

IJs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Crêpe Normande

Baba au rum

Kaas