À la carte
Voorgerechten
Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar “Imperial Heritage”
Langoustine – groene asperge – girolles
Wagyu A5+ – zee-egel – kaviaar “Imperial Heritage”
Vier bereidingen van langoustines
Europese kreeft “Homardine” – groene asperge – morilles
Pommes Moscovite – kaviaar “Imperial Heritage” Oscietra
Krokant hoeve-ei – zalm – aardappel – kaviaar “Imperial Heritage”
Hoofdgerechten
Tarbot – bereiding naar keuze
Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar
Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus
Melklam “Pyrenëen” – zadel – carré – persillade – salade (per 2 personen)
Poularde “Bresse” – aan de broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen
Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten
Nagerechten
Juliette ’23 – 5 bereidingen van chocolade grand cru
Vanille ijs – chocolade saus – room
IJs – sorbet
Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello
Crêpe Suzette
Crêpe Normande
Baba au rum
Kaas