À la carte

Vanaf 3 oktober kan je ook opnieuw à la carte eten.

 

Voorgerechten

Terrine van eendenlever – chutney rabarber – brioche

Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar

Europese kreeft “Salpicon” – olijf – tomaat – dragon

4 bereidingen van Langoustines

Langoustines à la nage – zomergroenten

Pommes moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”

Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – Imperial Heritage kaviaar “Foudroyante”

 

Hoofdgerechten

Geroosterde Tarbot – mediterannees parfum

Entrecote uit Galicië, merg met graanmosterd, sla-hart, verse frieten

Pichana Tagliata – rucola – tomaat – Parmezaan

Kalfskroon – kalfszwezerik – zomergroenten

Poularde – cèpes – zwarte truffel (per 2 personen)

 

Nagerechten

Vanille ijs – chocolade saus – room

Ijs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Kaaswagen