À la carte
Voorgerechten
Terrine van eendenlever – chutney rabarber
Europese kreeft “Salpicon” – dragon – tomaat – olijf
Kalfstartaar – crème van bloemkool – kaviaar “Foudroyante”
Vier bereidingen van langoustines
Wagyu A5+ – Zee egel – kaviaar “Foudroyante”
Pommes Moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”
Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – kaviaar “Foudroyante”
Hoofdgerechten
Tarbot – bereiding naar keuze
Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar
Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus
Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten
Poularde “Bresse” – aan de Broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen
Nagerechten
Vanille ijs – chocolade saus – room
Ijs – sorbet
Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello
Crêpe Suzette
Crêpe Normande
Baba au rum
Kaaswagen