À la carte

Voorgerechten

Kalfstartaar – crème van bloemkool – kaviaar “Foudroyante”

Vier bereidingen van langoustines

Pommes Moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”

Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – kaviaar “Foudroyante”

Kreeft “à la Nage” – jonge groenten – sauce Americaine

Kaviaar “Colette” – Noordzee-krab – bloemkool

Witte truffel “Alba” – gerecht naar keuze

 

Hoofdgerechten

Tarbot – bereiding naar keuze

Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar

Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus

Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten

Poularde “Bresse” – aan de Broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen

Hazenrug “Harlekijn” (per 2 personen)

Fazant – witloof – veenbessen – Fine Champagne (per 2 personen)

Witte truffel “Alba” – gerecht naar keuze

Nagerechten

Vanille ijs – chocolade saus – room

Ijs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Crêpe Normande

Baba au rum

Soufflé van passievrucht

Kaaswagen