À la carte

Voorgerechten

Kalfstartaar – crème van bloemkool – kaviaar “Foudroyante”

Salade grijspoot patrijs – jus perlé

Vier bereidingen van langoustines

Pommes Moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”

Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – kaviaar “Foudroyante”

Kreeft “à la Nage” – jonge groenten – sauce “Armoricaine”

Kaviaar “Colette” – Noordzee-krab – bloemkool

 

Hoofdgerechten

Tarbot – bereiding naar keuze

Grijspoot patrijs – bereiding naar keuze

Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar

Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus

Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten

Poularde “Bresse” – aan de Broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen

Nagerechten

Juliette ’23 – 5 bereidingen van chocolade grand cru

Vanille ijs – chocolade saus – room

IJs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Crêpe Normande

Baba au rum

Kaas