À la carte

Voorgerechten

Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar “Imperial Heritage”

Langoustine – groene asperge – girolles

Wagyu A5+ – zee-egel – kaviaar “Imperial Heritage”

Vier bereidingen van langoustines

Europese kreeft “Homardine” – groene asperge – morilles

Pommes Moscovite – kaviaar “Imperial Heritage” Oscietra

Krokant hoeve-ei – zalm – aardappel – kaviaar “Imperial Heritage”

Hoofdgerechten

Tarbot – bereiding naar keuze

Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar

Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus

Melklam “Pyrenëen” – zadel – carré – persillade – salade (per 2 personen)

Poularde “Bresse” – aan de broche (per 2 personen)             
komt in verschillende bereidingen

Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten

Nagerechten

Juliette ’23 – 5 bereidingen van chocolade grand cru

Vanille ijs – chocolade saus – room

IJs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Crêpe Normande

Baba au rum

Kaas