À la carte

 

Voorgerechten

Terrine van eendenlever – chutney rabarber – brioche

Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar

Salade van Patrijs – rode biet – bakjus

4 bereidingen van Langoustines

Langoustines à la nage 

Wagyu A5+ – Zee egel – kaviaar

Pommes moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”

Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – Imperial Heritage kaviaar “Foudroyante”

Spaghetti – witte truffel Alba – “Piëmonte” – eidooier

Gebakken Sint-Jakobsvruchten – schorseneer à la crème – witte truffel

 

Hoofdgerechten

Tarbot – naar keuze

Entrecote uit Galicië, merg met graanmosterd, sla-hart, verse frieten

Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus

Grijspoot Patrijs – groene kool – veenbessen – saus “Fine Champagne”

Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten

Poularde “Coq des Près” – (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen

 

Nagerechten

Vanille ijs – chocolade saus – room

Ijs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Soufflé – passievrucht

Kaaswagen

CORONA UPDATE

Helaas is het met de nieuwe coronomaatregelen opnieuw een tijdje niet mogelijk ons restaurant open te doen. Maar gelukkig kunnen we er wel nog voor zorgen dat u ook thuis kan verwend worden met onze culinaire ervaring. We bieden ons signatuurmenu opnieuw aan in afhaalvorm.