À la carte
Voorgerechten
Terrine van eendenlever – chutney rabarber – brioche
Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar
Salade van Patrijs – rode biet – bakjus
4 bereidingen van Langoustines
Langoustines à la nage
Wagyu A5+ – Zee egel – kaviaar
Pommes moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”
Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – Imperial Heritage kaviaar “Foudroyante”
Spaghetti – witte truffel Alba – “Piëmonte” – eidooier
Gebakken Sint-Jakobsvruchten – schorseneer à la crème – witte truffel
Hoofdgerechten
Tarbot – naar keuze
Entrecote uit Galicië, merg met graanmosterd, sla-hart, verse frieten
Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus
Grijspoot Patrijs – groene kool – veenbessen – saus “Fine Champagne”
Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten
Poularde “Coq des Près” – (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen
Nagerechten
Vanille ijs – chocolade saus – room
Ijs – sorbet
Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello
Crêpe Suzette
Soufflé – passievrucht
Kaaswagen