À la carte

Voorgerechten

Terrine van eendenlever – chutney rabarber

Europese kreeft “Salpicon” – dragon – tomaat – olijf

Kalfstartaar – crème van bloemkool – kaviaar “Foudroyante”

Vier bereidingen van langoustines

Wagyu A5+ – Zee egel – kaviaar “Foudroyante”

Pommes Moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”

Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – kaviaar “Foudroyante”

Hoofdgerechten

Tarbot – bereiding naar keuze

Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar

Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus

Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten

Poularde “Bresse” – aan de Broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen

Nagerechten

Vanille ijs – chocolade saus – room

Ijs – sorbet

Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello

Crêpe Suzette

Crêpe Normande

Baba au rum

Kaaswagen