À la carte
Voorgerechten
Kalfstartaar – crème van bloemkool – kaviaar “Foudroyante”
Salade grijspoot patrijs – jus perlé
Vier bereidingen van langoustines
Pommes Moscovite – Imperial Heritage kaviaar “Oscietra”
Krokant hoeve-ei – aardappel – gerookte zalm – kaviaar “Foudroyante”
Kreeft “à la Nage” – jonge groenten – sauce “Armoricaine”
Kaviaar “Colette” – Noordzee-krab – bloemkool
Hoofdgerechten
Tarbot – bereiding naar keuze
Grijspoot patrijs – bereiding naar keuze
Tarbot – geprakte aardappel – zure room – kaviaar
Wagyu A5+ – sla-hart – verse frieten – bakjus
Kalfskroon – kalfszwezerik – groenten
Poularde “Bresse” – aan de Broche (per 2 personen)
komt in verschillende bereidingen
Nagerechten
Juliette ’23 – 5 bereidingen van chocolade grand cru
Vanille ijs – chocolade saus – room
IJs – sorbet
Citroen “Colette” – sorbet exotisch fruit – huisgemaakte limoncello
Crêpe Suzette
Crêpe Normande
Baba au rum
Kaas