Signatuurmenu
Kalfstartaar – crème bloemkool – kaviaar
***
Tomaten uit de Provence – basilicum
***
Kreeft – rijst – venkel – dragon – Armoricaine
***
Tarbot – bouchot mossel – courgette – lavas
***
Patrijs – rode biet – slahart – sherry
***
Duif “hommage Colette ’23” – Cévennes ui – jus perlé
***
Sorbet – champagne – cassis – yoghurt
***
“Juliette” – soufflé – grand cru chocolade – pistache –
“Beaux de Provence”
Signatuurmenu 5 bereidingen 170 – bijpassende wijn 65
Signatuurmenu 6 bereidingen 205 – bijpassende wijn 80
Signatuurmenu 7 bereidingen 235 – bijpassende wijn 90
Kaas in plaats van nagerecht 16
Kaas als extra gerecht 19
Glas zoete wijn 15
Indien u wenst kan u ook opteren voor een proever arrangement of een alcoholvrij arrangement.
Wij bieden u ook een vegetarisch alternatief aan. Gelieve dit te vermelden bij uw reservatie.
Wij kunnen niet aan alle diëtaire wensen voldoen, aanpassingen aan het menu kan een supplement met zich meebrengen.